Function Disabled

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ - ΟΙ 12 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ

1. ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΥΜΠΑΝ -ΟΡΦΙΚΟ ΩΟΝ ΚΑΙ ΕΙΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ-ΦΑΝΗΣ


2. ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝ ΑΤΟΜΑ-ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ (Διό δικαίως ο Ομηρος γράφει "Ωκεανός γένεσις πάντων…"). ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΒΛΕΠΟΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ, ΔΙΟ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ: COSMIC NURSERIES.


3. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ-ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΥΛΗΣ-ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.


4. ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΟΡΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ-ΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ-ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΡΟΝΟΣ-ΙΔΟΥ ΔΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΤΑΙ Η ΘΕΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ.5. ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝΣΕ ΑΥΤΟ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΖΕΥΣ


ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟΝ: ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΟΙΡΑΣΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΝΟΕΙ: ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ

Ο ΠΛΟΥΤΩΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ. 


Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΝ ΧΩΡΟΝ. 

Ο ΖΕΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ!

6. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 12ΘΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙ ΝΥΚΤΑ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ!

ΟΙ 12 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
=ΔΗΜΗΤΡΑ-ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
=ΑΠΟΛΛΩΝ-ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ
=ΖΕΥΣ-ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
=ΕΡΜΗΣ-ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΡΩΤΟΣ
=ΗΡΑ-ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ
=ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ
=ΑΡΗΣ-ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ
=ΑΘΗΝΑ-ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ
=ΠΟΣΕΙΔΩΝ-ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
= ΗΦΑΙΣΤΟΣ- ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΜΒΡΥΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ
= ΑΡΤΕΜΙΣ- ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ
= ΕΣΤΙΑ- ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΪΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ
=ΕΣΤΙΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ= 3 ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ--ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΠΡΑΞΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ
=ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ= ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣ (ΤΑ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ "ΗΦΑΙΣΤΟΤΕΥΚΤΑ") ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΜΒΡΥΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ
=ΕΣΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ=ΤΟ ΖΩΟΓΟΝΟΝ ΠΥΡ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΝ (α) ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (ΔΙΟ ΤΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΟ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΛΠ) ΚΑΙ (β) ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ (ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΥΞΑΝΕΙ-ΑΝΑΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟΝ ΑΤΟΜΟΝ) ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΪΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ
=Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΑΣ: ΤΗΝ ΠΡΟΛΕΧΘΕΙΣΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΑ: ΕΦΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ. ΑΥΤΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΛΙΣΣΙΟ ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΦΟΡΕΥΕΙ, ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΛΙΣΣΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΕΡΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ! =ΠΟΣΕΙΔΩΝ- ΠΟΣΕΙΔΩΝ-ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΖΕΥΓΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΝ ΧΩΡΟΝ ---ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΥΙΟΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΟΙΡΑΣΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ: ΕΤΣΙ ΕΛΑΒΑΝ: Ο ΠΛΟΥΤΩΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΞΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ κλπ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΒΑΘΡΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ-Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ: Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΠΝ. ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑ (ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΙ) ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΝ ΧΑΛΚΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΕΔΕΣΠΟΖΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ-ΚΑΙ Ο ΖΕΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ. ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΦΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
-ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ! ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ "ΘΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ", ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΜΕ, ΤΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟY ΤΟΠΟΥ", ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΗΡΩΪΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΧΗ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ κοκ, ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙ (ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΘΗΣΕΑ), ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (π.χ. ΕΝΑΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ)

ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΝ
ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΝ=ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΕΙΝΑΙ 12-ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΦΟΡΕΥΕΙ ΕΝΑΝ ΘΕΟΣ-Ο ΖΕΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ) ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ.

ΠΟΣΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΕΝΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ-ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΕΛΛΟΓΟ ΖΩΗ=ΑΠΕΙΡΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ-ΑΡΑ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΞΙΑ=ΑΡΑ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ! κοκ

1. Δωδεκάθεο είναι συμπληρωμένος αριθμός (που δεν επιδέχεται αυξομείωση) απο τετελειωμένες προσωπικότητες που έχουν κατακτήσει τη θέωση, οι οποίες εφορεύουν επι των φυσικών νόμων.
2. Υπάρχει ένα Δωδεκαθεο για όλο τον κόσμο. Απο κει και πέρα, υπάρχει μακρά ιεραρχία ηρώων-δαιμόνων-Θεών που έχουν τοπικό ή ευρύτερο χαρακτήρα.
ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΕΙΣ ΕΚΑΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΕΦΟΡΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ (ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ) ΕΞΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΟΥΣΙΑ) ΚΑΙ ΕΞΙ ΘΗΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΜΕΡΙΣΤΗ ΟΥΣΙΑ).
ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ=ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ: ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ π.χ. ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ¨ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣ", ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΝ ΕΦΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ "ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ"

Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΥΝΑΜΗ,Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ,ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΗ ΒΙΟΣΦΑΙΡΑ ΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΗΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ,Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ,ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΞΗ ΤΗΣ......Η ΜΥΗΣΗ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΛΞΗ.
ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΑΣΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ Η,ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
=Η ΣΕΛΗΝΗ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΠΡΙΝ 20.000 ΕΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΑΛΗΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ (5-6 ΜΙΚΡΑ ΣΩΜΑΤΑ-ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΡΙΝ 12.500 ΕΤΗ=ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΩΓΥΓΟΥ
ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ-ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΩΣ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ-ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΙΤΑΙ: "ΥΠΟΣΕΛΗΝΙΑ ΠΕΔΙΑ"
Η ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ!
ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΨΥΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΝ ΚΥΚΛΟ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΝΕΟ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΙΝ ΕΧΕΙ ΤΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΑΣ, ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΝ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΩΣ ΗΡΩΣ, ΔΑΙΜΩΝ, ΘΕΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
- ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΑΦΝΗΦΟΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΛΑΘΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ
Η ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΝΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ
Η ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΝΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΙΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΤΙΚΟΥ.
ΤΟΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΦΛΟΙΟΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ. ΟΙ ΠΑΛΜΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΜΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΝΟΙΕΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΩΣΤΑ! Η ΣΥΝΔΕΣΙΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΝ ΜΕΣΟΧΩΡΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΘΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΔΕΣΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΗΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΙΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΩ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΧΩ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΝ!
α) ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΟΥ Η ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ: ΟΡΥΚΤΑ, ΦΥΤΑ, ΖΩΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ή ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ)-ΑΠΟΘΕΩΣΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑΞΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΚΙ ΕΔΩ ΑΠΛΟ-ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ! (β) ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΡΩΣ-ΔΑΙΜΩΝ (ΜΕΓΑΛΑ-ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗΣ ΠΑΛΙ (ΤΟ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΝ=Η ΧΟΑΝΗ ΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΣΑ)-ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ=ΕΓΙΝΕΣ ΘΕΟΣ, ΔΕΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ! (γ) ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΖΩΪΚΟ
Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΔΩ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ.
Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΠΕΠΟΝΘΩΣ ΚΑΣΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ! ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΣΘΕ ΣΤΑ ΑΠΛΑ!-ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΙ (ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ? ΝΑΙ, ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ) ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ (=ΛΑΧΕΣΙΣ) Ο ΒΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ ή ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΗΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΟΥ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΞΟΜΟΙΩΤΗ--ΛΕΕΙ Η ΜΠ. ΓΙΤΑ : ΝΑ ΠΡΑΤΤΗΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΝΕΥ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ--ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ! ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑ ΠΑΙΞΗΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ "ΦΤΩΧΟΚΟΠΕΛΛΑ" ή "ΠΛΟΥΣΙΟΚΟΠΕΛΛΑ"., ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ/ΧΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ή Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ! ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ.
ΔΙΑΤΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
=======
1. ΔΙΑΤΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΝ ;; :
Οι Νόμοι της Πνευματικής Εξελίξεως είναι 12, μία ιεραρχία Θεών-Δαιμόνων-Ηρώων εφορεύει επί ενός εκάστου, ένα υπουργείον (όπως λέγει ο Κομφούκιος οι Ανώτεροι κόσμοι είναι οργανωμένοι όπως τα υπουργεία) στο οποίον προΐσταται ενας "Ολύμπιος Θεός". Εχομε π.χ. το υπουργείον που εφορεύει επί του Νόμου της Κινήσεως και ο προϊστάμενος θεός ονομάζεται, φέρει τον τίτλον (πως λέμε εμείς π.χ. "υπουργός Υγείας"), "θεός Αρης".
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τί σημαίνει: Οι Νόμοι της Πνευματικής Εξελίξεως;; Οι Νόμοι που ρυθμίζουν την διάβασιν από την Συνείδησιν στην Ανωτέραν Συνείδησιν.
====
2.
Γιά κάθε πλανήτη υπάρχει ένα Δωδεκάθεον α΄ βαθμίδος. Εμείς εδώ έχομε το Δωδεκάθεον της Γης.
Γιά κάθε ηλιακόν σύστημα υπάρχει ένα επιβλέπον Δωδεκάθεον β' βαθμίδος. Εμείς εδώ έχομε το Δωδεκάθεον του Ηλίου.
Γιά κάθε ομάδα ηλιακών συστημάτων υπάρχει ένα επιβλέπον Δωδεκάθεον γ΄ βαθμίδος.
Γιά κάθε υπερομάδα ηλιακών συστημάτων υπάρχει ένα επιβλέπον Δωδεκάθεον δ΄ βαθμίδος.
Γιά κάθε Γαλαξία υπάρχει ένα επιβλέπον Δωδεκάθεον ε΄ βαθμίδος. Εμείς εδώ έχομε το Δωδεκάθεον του γαλαξία (του ιδικού μας).
Γιά κάθε ομάδα Γαλαξιών υπάρχει ένα επιβλέπον Δωδεκάθεον ς΄ βαθμίδος.
Γιά κάθε υπερομάδα Γαλαξιών υπάρχει ένα επιβλέπον Δωδεκάθεον ζ΄ βαθμίδος.
Γιά κάθε Σύμπαν υπάρχει ένα επιβλέπον Δωδεκάθεον η΄ βαθμίδος.
……..
Γιά τον Κόσμο ΟΛΟ υπάρχει το Κορυφαίον Δωδεκάθεον του οποίου ο Ζεύς στον Βόρειο Βουδδισμό έχει όνομα, λέγεται Αδδι Βούδδας.
====
Αντιστοίχως προς κάθε Δωδεκάθεον υπάρχει το υπουργείον στο οποίον προΐσταται ο "Θεός Πλούτων", του οποίου έργον είναι η συντήρησις της εμβίου ζωής και της κοινής ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ
====
Ταυτοχρόνως υπάρχουν υπουργεία διά πολλά άλλα θέματα.
Ο Θεός ΩΚΕΑΝΟΣ βασιλεύει επί της ΑΜΟΡΦΟΥ ΥΛΗΣ, δηλαδή επί της σωματιδιακής ύλης.
Ο Θεός ΟΥΡΑΝΟΣ βασιλεύει επί της ΑΔΙΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΥΛΗΣ, δηλαδή επί της ατομικής ύλης.
Ο Θεός ΚΡΟΝΟΣ βασιλεύει επί της ΜΟΡΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ, δηλαδή επί της ύλης που έγινε κρύσταλλος και άνω.
====
ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΘΕΙΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ "ΝΥΚΤΑ" ΚΑΙ "ΑΝΤΡΟΝ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ"
και εδώ υπάγονται οι Ανώτερες ΘΕΙΕΣ οντότητες, ως η ΝΕΜΕΣΙΣ, οι ΕΡΙΝΝΥΕΣ, ο ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ, ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ, Η ΘΕΜΙΣ, Η ΑΝΑΓΚΗ, Η ΤΥΧΗ, κλπ.
ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΡΦΙΚΟΝ: "Ο ΖΕΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟΝ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ"!
===
ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου