Function Disabled

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Η μοναξιά του Έλληνος

Παναγιώτης Μαρίνης
Η μοναξιά του Έλληνος
(έκδοσις γ΄ μετά παραρτημάτων)
ΒΑΣΙΚΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΝ

1. Ο Έλλην εξ ορισμού έχει αποτάξει την ατομοκεντρική ιδεολογία της Νεωτερικότητος και είναι Προνεωτερικός, καθώς πάνω από το άτομό του έχει θέσει την συλλογικήν οντότητα "Ελληνισμός" και επομένως, ένεκεν τούτου έχει αποξενωθή από τους οπαδούς της Ατομοκεντρικής Νεωτερικότητος σ' όλες της τις εκφράσεις (από τους Φιλελεύθερους Κοσμοπολίτες και τους Σοσιαλιστές έως τους Αριστερούς-Μαρξιστές-Κομμουνιστές-Αριστεριστές-Αναρχικούς), των οποίων και συγκεντρώνει την ενοχλημένη εχθρότητα λιθοβολούμενος ως μίασμα, παρωχημένος, "εθνικιστής" κ.ο.κ.
-----------------

2. Ο Έλλην εξ ορισμού πιστεύει κι έχει ως ιδεώδες του τον Ελληνικόν Πολιτισμόν = Ελληνική-Κλασσική Κοσμοθέασις = Ελληνική Θρησκεία, και επομένως αντιμετωπίζεται άκρως εχθρικά, εχθρικώτατα, διότι τους "χαλάει" την ιδεολογική τους πρόσοψι, από:
Α. Από αυτούς που πιστεύουν κατά κάποιο τρόπο στην οντότητα Ελληνισμός, όμως ως γυμνόν βιολογικόν κέλυφος και ΟΧΙ ως δομικόν λίθον του Ελληνικού Πολιτισμού, δηλαδή τους Συντηρητικούς, τους Ελληνο-χριστιανούς, τους Χριστιανο-φασιστές κ.ο.κ.
Β. Από αυτούς που είναι απλώς και μόνον Αντι-χριστιανοί, χλευαστές του Χριστιανισμού και κατά τα άλλα οπαδοί κάποιου κλαδιού της άθεης Ατομοκεντρικής Νεωτερικότητος.
----------------- 

3. Ο Έλλην ως οπαδός αφ' ενός της Ελληνικής Θρησκείας και αφ' ετέρου πιστός της συλλογικής οντότητος "Ελληνισμός" επισύρει την οργήν (διότι και σ' αυτους "χαλάει" την ιδεολογική τους πρόσοψι) αυτών οι οποίοι δηλώνουν οπαδοί της Ελληνικής Θρησκείας αλλά ΟΧΙ υποστηρικταί της συλλογικής οντότητος "Ελληνισμός", δηλαδή:
Α. Αυτών που ονομάζουν "Ελληνική Θρησκεία", τον Ευρωπαϊκόν Παγανισμόν, ο οποίος παρά την επίκλισιν αρχαίων παραδόσεων και ονομάτων δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία έκφρασις της Ατομοκεντρικής Νεωτερικότητος.
Β. Αυτών -και είναι πάρα πολλοί- που ονομάζουν "Ελληνική Θρησκεία", την νεοθρησκείαν της Ατομοκεντρικής Νεωτερικότητος που καλείται "Spirituality", το οποίον δυνάμεθα να μεθερμηνεύσωμε ως "συναισθηματική φλυαρία".
Γ. Αυτών -και είναι πάρα πολλοί, κυρίως αλλοδαποί στο εξωτερικόν- που θέλουν να πιστεύουν στην Ελληνική Θρησκεία, ασχολούνται με σοβαρότητα με τα καταπιστεύματα και τους Θεούς της, όμως την αντιμετωπίζουν καθαρώς ως θρησκείαν "ατομικής σωτηρίας" και εξοργίζονται όταν κάποιος την συνδέει με την συλλογικήν οντότητα "Ελληνισμός".
Δ. Υπάρχουν βεβαίως και αυτοί που έχουν μετατρέψει την Ελληνική Θρησκεία σε αποκρυφισμό, "μυστική δοξασία", "αρκάνα", "θεολογική μηχανολογία", αποξενώνοντας την απ' όλη την ουσία της και ο αντίπους, οι καθαρώς παραλογιζόμενοι που λέγουν· είμεθα θρησκεία, αλλά ΔΕΝ έχουμε δόγμα, είμεθα δηλαδή η θρησκεία του ΤΙΠΟΤΕ. 
-----------------

4. Ο Έλλην ως οπαδός αφ' ενός της Ελληνικής Θρησκείας και αφ' ετέρου πιστός της συλλογικής οντότητος "Ελληνισμός" επισύρει την λυσσαλέαν οργήν (διότι και σ' αυτους "χαλάει" την ιδεολογική τους πρόσοψι) όλων αυτών των πολλών, οι οποίοι δηλώνουν οπαδοί της "Αρχαίας Ελλάδος", όμως ΔΕΝ την ταυτίζουν με τον Ελληνικόν Πολιτισμόν = Ελληνική-Κλασσική Κοσμοθέασις = Ελληνική Θρησκεία, αλλά:

Α. Με την κακοήθη δοξασία του "Ελληνοκεντρισμού" ο οποίος επαίρεται ΟΧΙ γιά την μοναδική και αξεπέραστη αρτιότητα του Κλασσικού μας Πολιτισμού, ΟΧΙ γιά το άφθαστο μεγαλείο της Ελληνικής Θρησκείας που αποτελεί τον τέλειο δρόμο προσεγγίσεως του Ιερού, ΟΧΙ γιά τις μεγάλες ηθικές κοινωνικές αξίες του Ελληνισμού, αλλά γιά φανταστικά και γελοιώδη κατορθώματα, όπως "ελληνικές πόλεις 40.000 ετών στον Ειρηνικό" ή "όλοι οι λαοί είναι Έλληνες γιατί κατάγονται από τους Πελασγούς" κ.ο.κ. Τον "Ελληνοκεντρισμό" τον έφτιαξαν γιά εμάς οι εχθροί μας {εις αυτό είμεθα κατηγορηματικοί} γιά να μας πνίξουν στο γελοίον και η μοναδική ευκολία με την οποίαν τσιμπήσαμε το δόλωμα της μετατροπής μας σε γραφικούς και αστείους περιθωριακούς επιδεικνύοντας πλήρη ανοησία και ακρισία είναι πράγμα πολύ-πολύ ανησυχητικό καθώς δημιουργεί μαύρες σκέψεις ως προς την νοητική μας επάρκεια. 

Β. Με κάποιο δημιούργημα της φαντασίας των. 

Γ. Με κάποιο από τα κακοήθη καρκινικά μορφώματα που ανεπτύχθησαν επί του σώματος του Ελληνικού Πολιτισμού κατά την Μεγαλοπολιτικήν εποχήν του, όπως η αθεΐα, ο Σκεπτικισμός, ο Ηδονισμός, ο Επικουρισμός, η αμφισβήτησις κ.ο.κ. 

Δ. Βεβαίως, υπάρχουν και άλλοι πολλοί οι οποίοι με πλήρη (ηθελημένη;) σύγχισι φρενών, μας λέγουν ότι η "Αρχαία Ελλάδα" είναι ο σημερινός "Δυτικός Πολιτισμός", η αλήστου μνήμης ΕΣΣΔ, το "Φωτεινό μονοπάτι" της Κολομβίας, ο Φιντέλ Κάστρο, ο Τσε Γκεβάρα, ο Παλαιοκώστας, ο Αριστερισμός, η "Αλ Κάϊντα" κ.ο.κ. όπως ολίγον παλαιότερα μας έλεγαν ότι είναι ο Χιππισμός ή ακόμη παλαιότερα, ότι είναι η Γαλλική Δημοκρατία κ.ο.κ. τέλος το πράγμα δεν έχει.
-----------------


Ας το αποφασίσωμε λοιπόν, εμείς οι Έλληνες ότι θα βαδίσωμε μόνοι μας στην ΑΠΟΛΥΤΗ μοναξιά μας! 
============


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ.
Το κείμενο "Η μοναξιά του Έλληνος" προεκάλεσε ερωτήσεις, είπε ένας φίλος:
Εδώ σ' αυτόν τον μεγάλο κύκλο του f/b ήμαστε "αρχαιοελληνιστές", αλλά και το 80% από εμάς είναι Αριστεροί-Συριζαίοι, πειράζει; 
--Ναί, όχι μόνον πειράζει αλλά αποτελεί ΔΕΙΝΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙ, λογική και πραγματική! Το "αριστερός-Συριζαίος" είναι ένα κλαδί της ατομοκεντρικής κοσμοπολιτικής ιδεολογίας/θρησκείας της Νεωτερικότητος της οποίας θεμέλιον είναι ο ατομοκεντρισμός, ο οποίος και εκφράζεται εναργώς με θεσμούς όπως η καθολική ψηφοφορία. Η κοσμοπολιτική ιδεολογία/θρησκεία της Νεωτερικότητος ΔΕΝ αναγνωρίζει κανενός είδους συλλογικές οντότητες πάνω από τα άτομα στα οποία αναγνωριζεται ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ χαρακτηρισμός, αυτός της οικονομικής καταστάσεως. Εδώ είσθε ΜΟΝΟΝ "εργάτης", "προλετάριος", "μπουρζουάς" και διά τούτο τα κλαδιά-διομολογήσεις της διαφέρουν μεταξύ τους ΜΟΝΟΝ στο θέμα της οικονομικής διαχειρίσεως, οπότε διακρίνομε οπαδούς του καπιταλισμού/φιλελευθερισμού, του σοσιαλισμού, του Μαρξισμού/κομμουνισμού, του Αναρχοσυνδικαλισμού κλπ. Ως λέγει ο Μαρξ, "ποτέ να μην ειπής ότι πάνω από τα άτομα υπάρχουν συλλογικές οντότητες όπως η οντότητα 'κοινωνία". Εφ' όσον εσείς δηλώνετε "αρχαιοελληνιστής", έχετε τοποθετήσει υπέρ την κεφαλή σας την συλλογική οντότητα "Αρχαία Ελλάδα" και πολλές άλλες συμπαρελκόμενες, όπως "Ελληνικός Πολιτισμός", "Ελληνική Κοσμοθέασις", "Ελληνική Ιστορία", "Ελληνική Γεωγραφία", "Ελληνική Πατρίδα", κλπ και επομένως σβήσατε με μιά μονοκονδυλιά την Νεωτερικότητα και γίνατε πλέον Προνεωτερικός. 
Πρακτικά, τα δόγματα της θρησκείας "αριστερός-Συριζαίος" είναι αντίθετα από τις αρχές της Αρχαίας Ελλάδος! 
Στην αρχή "αμύνεσθε περί πάτρης" αντιτίθεται το "οι εργάτες ΔΕΝ έχουν φυσική πατρίδα" (ΠΡΟΣΟΧΗ! γι' αυτό έχουν ΜΟΝΟΝ εκλεκτική συγγένεια με τους απανταχού της Υδρογείου "οικονομικώς ομοίους", οπότε εκ του δόγματος απορρέουν συνθήματα όπως "Τούρκοι εργάτες είσθε αδέλφια μας". Όπως για την κοσμοπολιτική θρησκεία του Χριστιανισμού εγώ δεν είμαι αδελφός τους αλλά είναι ο νέγρος Χ.Ο. που πομπωδώς και με τυμπανοκρουσίες -εξεπίτηδες- έχρισε ιερέα ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος, ομοίως, για την κοσμοπολιτική θρησκεία του Κομμουνισμού/Αριστερισμού/ Μαρξισμού/Σύριζα εγώ δεν είμαι αδελφός τους αλλά είναι ο νέγρος έποικος από την Σομαλία που εντάχθηκε σε μία "συνιστώσα"). 
Στην αρχή "ιερό το χώμα της πατρίδος, έχει το αίμα, τον ιδρώτα και τους τάφους των προγόνων" αντιτίθεται το "εδώ απλά είναι μία χώρα που ζούμε" (ΠΡΟΣΟΧΗ! γι' αυτό ΔΕΝ είναι παραξενιά ή οπορτουνισμός η λυσσαλέα υποστήριξι του ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ από την Αριστερά, αλλά ΑΝΑΓΚΑΙΑ απόρροια εκ του δόγματος. Επίσης έχετε προσέξει ότι οι Αριστεροί ΔΕΝ λένε "η Ελλάδα", το ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ, λένε "η χώρα"! Έχουν μελετήσει καλά κάθε τους λέξι).
Υπ' αυτήν την έννοιαν δυνάμεθα να αναλύσωμε όλες τις αρχές γράφοντας χιλιάδες σελίδες.
Όλα όσα εγραφησαν εδώ διά την κοσμοπολιτική θρησκεία του Κομμουνισμού/Αριστερισμού/ Μαρξισμού/Σύριζα αλλάζοντάς τα ελαφρώς ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και γιά τα άλλα κλαδιά της μεγάλης ατομοκεντρικής κοσμοπολιτικής ιδεολογίας/θρησκείας της Νεωτερικότητος, όπως ο καπιταλισμός/φιλελευθερισμός, ο Σοσιαλισμός κ.ο.κ.
Σημείωσις γιά όσους ξενίζονται από την λέξι "θρησκεία": "Θρησκεία" σημαίνει "έχω ισχυρές πεποιθήσεις περί του τί είναι ο άνθρωπος και ο Κόσμος" και αυτό ακριβώς ΕΙΝΑΙ η Νεωτερικότης και όλοι οι κλάδοι της, ΔΕΝ είναι απλώς απόψεις γιά την οικονομική διαχείρισι του κράτους ή γιά τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ή γιά το είδος του Πολιτεύματος ή γιά τους κοινωνικούς θεσμούς, π.χ. το πρώτο που μαθαίνει ο Αριστερός/Μαρξιστής/Συριζαίος είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει Θεός, Ανώτεροι Κόσμοι, Επέκεινα, Μετά θάνατον Ζωή, Ψυχή και Ψυχικά Φαινόμενα κ.ο.κ. ΙΔΟΥ διατί γνωρίζοντάς τα αυτά καλώς ο Μαρξισμός όπου εγκαθίσταται ΑΜΕΣΩΣ απαγορεύει/κλείνει τις ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ και φονεύει όποιους οπαδούς τους δεν αλλαξοπιστήσουν, όπως έγινε στην Αλβανία, στην Ανατολική Ευρώπη, στην ΕΣΣΔ, στην Κίνα. Εμβληματική εικόνα κατανοήσεως του πράγματος ο Λάζαρος Καγκάνοβιτς ο οποίος επί των ερειπίων της Εκκλησίας "του Χριστού", του γνωστού Ναού-Συμβόλου της Μόσχας εκραύγασε: "Επιτέλους, Χριστιανισμέ σε κατενίκησα!".
Επομένως, καταλήγομε απαντώντας στον φίλο μας: Πρόκειται διά δύο ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΕΝΕΣ κοσμοθεάσεις και ΟΦΕΙΛΕΙΣ γιά να θεωρείσαι λογικός άνθρωπος και όχι παράφρων να διαλέξης. Μπορείς να είσαι, είτε "αρχαιοελληνιστής", είτε Αριστερός-Συριζαίος. Ποτέ ΟΜΩΣ και τα δύο μαζί!
----------------

ΤΑ ΥΠΕΡΤΕΡΑ ΑΓΑΘΑ.
Το κείμενο "Η μοναξιά του Έλληνος" προεκάλεσε ερωτήσεις, είπε ένας φίλος:
Ασφαλώς ακολουθούμε μία μοναχική πορεία, τί πρέπει να κάνουμε όμως όταν δημιουργούνται ζητήματα με την υπεράσπισιν υπερτέρων αγαθών;
--Σε τέτοια ζητήματα, επιβιώσεως, εθνικά, κοινωνικά, πολιτειακά, θρησκευτικά, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εν γένει υποστηρίζομε χωρίς προκατάληψι την άποψι που συνάδει με το ΟΡΘΟΝ και την ΑΛΗΘΕΙΑ. Μαχόμεθα με την πλευράν του δικαίου και αυτοβούλως συμμαχούμε μ' αυτήν, διά παράδειγμα στο θέμα που ανεκίνησε προσφάτως η ΔΗΜΑΡ μέσω της κ. Rεπούση περί καταργήσεως των Θρηκευτικών στο σχολείο, η οποία είναι και η ΜΟΝΗ άποψις που συνάδει προς το Ανθρώπινο Δικαίωμα της Θρησκευτικής Ελευθερίας, ενεργώς και με όλες μας τις δυνάμεις ετάχθημεν υπέρ της κινήσεως αυτής.
=======================

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΑ ΟΠΛΑ!
ΒΑΣΙΚΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΝ

Εδώ στο Φ/Β μόλις άρχισε η συζήτησις διά την δραχμή και διά την υπεράσπισι της εδαφικής ακεραιότητος της πατρίδας μας κάποιοι φίλοι μας ενεφάνισαν μακρά προκατασκευασμένα κείμενα, αλλά και άλλοι, με τον δικό τους λόγο, είχαν αντιρρήσεις, εμφανίζοντας όλοι αυτοί τα νέα ιδεολογικά όπλα που έχουν κατασκευασθή κατά του Ελληνισμού.
1. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ:
Ο Ελληνικός Πολιτισμός αντί να αποτελεί το καύχημα, την δόξα και το μεγαλείον του Ελληνισμού καθίσταται ολέθριον φαρμάκι αυτοκτονίας του:
α. Ο Ελληνισμός δεν είναι οντότης φυλετική-εθνική-εδαφική-κρατική η οποία, εκτός των άλλων, παράγει και λαμπρόν πνευματικόν πολιτισμόν, αλλά, ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ πλήρως των πραγμάτων, είναι άσαρκος λαμπρός πνευματικός πολιτισμός και αυτόν πρέπει να φροντίσουμε (προφανώς από τον τάφον) να επιβληθή στην ανθρωπότητα και όχι να διατηρήσουμε τον Ελληνισμόν ως οντότητα φυλετική-εθνική-εδαφική-κρατική!
β. Το πράγμα τίθεται και εκβιαστικώς: οι βάρβαροι πολεμούν γιά την πατρίδα ενώ οι Έλληνες γιά "ιδανικά", ξεχνώντας βεβαίως ότι "Έλλην" ονομάζεται μόνον αυτός που έχει ενθρονίσει ως Αυθέντη και Κύριό του και Πρώτο Ιδανικό του την συλλογική οντότητα "Ελληνική Πατρίδα" και χωρίς να ορίζεται βέβαια ποιό είναι αυτό το υπέρτερον ιδανικόν χάριν του οποίου θα εγκαταλείψω αμαχητί το έδαφος της πατρίδος και τας θήκας των προγόνων (όποιο κι άν είναι αυτό, η εξυπηρέτησίς του αυτομάτως μου στερεί τον χαρακτηρισμόν "Έλλην")!

2. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ: 
Ο Αντιχριστιανισμός αντί να χρησιμοποιείται ως όργανον περαιτέρω εκκαθαρίσεως της εθνικής μας ταυτότητος και της πνευματικής Επανελληνίσεως του Ελληνισμού καθίσταται του απόλυτον όπλον της εξολοθρεύσεώς μας:
α. Ο μοναδικός εχθρός του Ελληνισμού είναι ο Χριστιανισμός, αυτός μας εταλάνησε επί 1.700 έτη και αν τον αποδιώξωμε όλα θα είναι καλά, αγνοώντας ότι ο Χριστιανισμός επί 1.700 ισοπέδωσε μεν τον Ελληνικό Πολιτισμό, όμως άφησε αλώβητο τον Ελληνισμό ως οντότητα φυλετική-εθνική-εδαφική-κρατική, ενώ τώρα υπέρτεροι εχθροί, το τέρας των Βρυξελλών, ο Μωαμεθανός έποικος, τα "νέα ήθη" της παγκοσμιοποιήσεως, ο κοσμοεξουσιαστής Διεθνής τοκογλύφος, εξοντώνουν οριστικά και τελεσίδικα, φυλετικά, εθνικά, εδαφικά και κρατικά την υπόστασι του Ελληνισμού ο οποίος γίνεται πλέον "ιστορικόν έκθεμα"!
β. Το πράγμα τίθεται και εκβιαστικώς: Γιά ποιό Ελληνισμό μιλάμε όταν δεν υπάρχουν πιά Έλληνες αλλά μόνον χριστιανοί! Αυτό αποτελεί ΔΕΙΝΗ διαστρέβλωσι της πραγματικότητος και θλιβερή σοφιστεία! Ασφαλώς, και η μητέρα σου και ο εξάδελφός σου, που είναι χριστιανοί, είναι εξ ίσου με σένα μέλη της φυλετικής-εθνικής-εδαφικής-κρατικής οντότητος Ελληνισμός (παρότι εσύ ο Δωδεκαθεϊστής είσαι φυσικά πιό τέλειος και ιδανικός Έλλην)! ΔΕΝ μπορείς να εξισώνης την αδελφή σου και τον κουμπάρο σου με τον έποικο μωαμεθανό, με το τέρας των Βρυξελλών, με τον κοσμοεξουσιαστή Διεθνή τοκογλύφο! Και ενώ εσύ θα επιζητείς την Επανελλήνισι μέσα από την έκλειψι του χριστιανισμού στην Ελλάδα, δεν θα υπάρχει πιά ούτε Ελλάδα, ούτε κι εσύ θα υπάρχης! 
[Ενεφανίσθησαν και κάποιοι, άσχετοι προφανώς, που ήθελαν να δώσουν μαθήματα αντιχριστιανισμού-αρχαιοπρεπείας εις εμάς! Ανήκομε στους πολύ ολίγους Έλληνες που επίσημα έχουν σηκώσει το λάβαρον της ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της απελευθερώσεως του Ελληνισμού από τον χριστιανισμόν, όμως ΤΩΡΑ που οι Έρουλοι είναι ΕΝΤΟΣ των πυλών ΔΕΝ μπερδεύουμε τα πράγματα! Ξεχωρίζουμε τους βαρβάρους φονιάδες από τον παπά του χωριού μας!]

3. Ο ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ:
Ο Ελληνοκεντρισμός, η κακοήθης θεωρία ότι όλα τα ανεκάλυψαν οι Έλληνες και ότι τα επιτεύγματα του κόσμου όλου είναι "Ελληνικά" η οποία εγεννήθη απο σκοτεινούς κύκλους διά να πνιγή το Ελληνίζειν στο γελοίον, τώρα γίνεται έτι πλέον δηλητηριώδης αμφισβητούσα αυτήν καθαυτήν την φυλετική-εθνική-εδαφική-κρατική οντότητα Ελληνισμός!
α. Το ελληνικόν DNA το έχουν 250 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, τί ασχολούμεθα με τα εδώ 8 εκατ. και αυτή την γή;
β. 10 εκατομμύρια Κινέζοι ξέρουν άπταιστα αρχαία ελληνικά, αυτοί θα συνεχίσουν τον Ελληνισμο! Πήγε ποτέ στην Ιαπωνία; Οι ιάπωνες έχουν τα γνήσια ελληνικά πολιτιστικά χαρακτηριστικά, ο Ελληνισμός θα ζήση μέσα από τους Ιάπωνες!
Αυτά και άλλα πολλά θάταν ιδεώδες αντικείμενον γελωτοθεραπείας αν αυτή την υστάτη ώρα που τελειώνει η άμμος στην κλεψύδρα του Ελληνισμού δεν φάνταζαν τόσο μακάβρια πάνω από την κλίνη του ετοιμοθανάτου!
----- 
ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΩΤΕΡΟΝ ΟΛΩΝ!
Το τραγικώτερον όλων είναι ότι όλα αυτά τα τόσον απλοϊκά, αντιφατικά, παράλογα, ανάξια λόγου και γελοιώδη φαρμακερά δολώματα τα οποία προχείρως τα κατεσκεύασαν ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, οι Ελληνίζοντες τα έφαγαν και τα τρώγουν απνευστί με ΤΕΛΕΙΑ ΑΚΡΙΣΙΑ! 
ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΕ!

=======


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου