Function Disabled

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Η Σχολή Των Θεών και τα Αρχ@δ@@ μας κουνιούντε......


Εκ των Έσω απο τον σουπερ ντουπερ ερευνητή Δέλφειο. ΑρχήΔια μην σας τρομάζει η λέξη :-)

Μια φορα και ενα καιρό υπήρχε ενα αγαπημένο δίδυμο στην πορεία της ζωής μεταξύ δύο Αδελφών εξ Ιταλίας, αυτη μπόρεσαν να φτιάξουν ενα μάτριξ μέσα στο μάτριξ ίδρυσαν οικονομικα πανεπιστήμια που δεν υφίσταται και έγραψαν ένα πνευματικοικονομικο βιβλίο που ισως να έχει άξια ώς μια νέα βίβλος για την νέα εποχη του διαστημάνθρωπου.


Τα δυο αδέλφια θέλωντας να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βγούνε απο το μάτριξ χρησιμοποιώντας το μάτριξ στήσανε πάνω στο βιβλίο τους το 
European School of Economics (ESE) το οποίο φαίνεται να είναι σε πολλές χώρες με σουπερ ντουπερ σπουδαστες έχοντας αποδοση σουπερ ντουπερ χρηματα στους ιδρυτές τους......η πραγματικότητα ειναι ότι αυτα δεν υφίσταται, οταν δε καποιοι ενδιαφερονται να γραφτουν σε μια χώρα που υποτίθεται υπάρχη το πανεπιστήμιο ανακαλύπτουν μια αιθουσα, η οποία θα τους διδάξει πως τελικα θα βγούν απο το ματριξ μέσα απο το πνευματικοικονομικό βιβλίο ή στην καλυτερη θα τους απευθύνουν στην κεντρικη σχολη πανεπιστημιο στην ιταλία, τα δε διπλώματα σουπερ ντουπερ δεν υφισταται και η σχολη ειναι σε δικαστηκες διαμαχες με τις σχολές του μάτριξ που δεν την αναγνωρίζουν.

Έτσι λοιπόν η ενδιαφέρον αυτη ιστορια των δύο αδελφων που μεσα απο τους διαλόγους τους και την διαλεκτικη, τους εφανερώθει ίσως απο ενα τριτο άτομο στο πνευματικο πεδίο μια πραγματικότητα, η ίσως και να υφίστατε και τρίτο χθόνιο άτομο.  Έκδοσαν το βιβλίο Η ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ με συγγραφικη επωνυμία Stefano Elio D' Anna το βιβλίο αρχιζει να έχει μεγαλη επιτυχια στο εξωτερικό όχι όμως τόσο στην Ελλάδα του ύπνου.

Έκει αρχίζει το παιχνίδι, οι πανεξυπνοι αδελφοί θελησαν με το βιβλίο να αναπτυξουν σχολή δυνατη και διαφορετικη απο τις συνηθισμένες και να εγκαθυδρίσουν μια νέα παράδοση της νέας εποχής ενα νέο μονοπάτι το οποίο ομως αυτο θα πολεμά το μάτριξ εκ των έσω δηλαδη θα είναι μέσα στο μάτριξ.

Το Μάτριξ έπρεπε να αντιδράση όπως και να έχει....εννοώ ήτε τα αδέλφια ειναι δημιουργία τους ήτε ειναι δημιουργια ενδιάμεση ανωτερων σφαιρών όφειλε να αντιδράση, παιζονται πολλά παιχνίδια οικονομικα και πνευματικά.

Έτσι καποια στιγμή ο γέρο Στέφανο έπεσε στην καψούρα με μια τουρκάλα και της έδωσε τα δικαιωματα στην τουρκία φεύγωντας μαζί της στην τουρκιά και κάνιντας μόνος του σεμιναρια ανα την ευρώπη. ο Έλιο εν διασταση και αυτος με την συζυγό του δεν συγχώρεσε τον χωρισμένο Στέφανο που τον παράτησε μόνο σαν την καλαμιά στον κάμπο αλλά ιδιαίτερα που έδωσε τα μπικικίνια δικαιώματα στην τουρκιά και όχι στο ESE όπως είχαν ονειρευτή.

Το νινι σερνει καραβια και χαλάει και αδέλφια που χωρίζουν μια για πάντα....και κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου :-) ο Στέφανο μη κατανοώντας την άκαρδη καρδια του αδελφού του τον πετάει έξω απο το παιχνίδι του βιβλίου και εκδίδει μόνο με το ονομά του..... ο Ελιο νοιώθοντας σαν την προδωμένη γκόμενα τον πετά έξω απο το εκ φαντασίας πανεπιστήμιο και τις ιστοσελιδες.......εκδίδει στην ιταλία το βιβλιο με το δικο του όνομα (τι δυστυχία εχουν ιδιο επιθετο χαχα) και κατέρχεται φουριόζως στην Ελλάδα βρίσκει λαμόγια (και καλά κάνουμε) εκδοτικο τους πληρώνει και τον έκδοσαν με το όνομα του, πάρε νά 'χεις ήταν το μήνα του ενός αδελφού προς τον άλλο (και οι δύο σε ηλικία με το ένα πόδι ήδη στον τάφο)......δικαστικοι αγωνες φθάνουν στο τέλος τους και το ερωτημα παραμένει..... αυτοί οι δύο μπορουν να ιδρυσουν παράδοσή και πνευτματική σχολή η να βάλω τα γέλια????? η γκομενα εστάλει απο την κεντρικη θουλη που βρισκεται στον παντουρκισμο και στην μασωνία του???? να ρωτήσω τον Τζένεραλ καλύτερα πάνω σ' αυτό.........ποιοί απόγονοι των δύο θα κερδίσουν την μελλοντικοί μάσα......ερωτημα κρίσεως η Μύτη των D'anna δεν είναι Ιταλική τι είναι???

Εσεις αδέλφια μου κουτσα στραβά αφουγκραστήτε το βιβλίο πάρτε αυτο που έχει να σας δώσει και σε όποια χώρα και να βρίσκεστε θα βρείτε τό ένα άτομο η δύο που θα έχουν βάλει στο είναι τους το πραγματικο νόημα του βιβλίου που θα μπορέσουν να σας το διαλευκάνουν ωστε να το βάλετε σε εφαρμογή......αλλά Μά τον Δία μην ακούω Μακακίες περι σχολής των θεών.

Μια συμβουλη εδω στην Ελλάδα πολλές σελιδες του ελληνικου facebook και ιστιότοπων πουλάνε ψευτικη πνευματικότητα με γελοίες ονομασίες π.χ ομόκεντρων κύκλων και άλλα και κάνουν και σεμινάρια πνευματικης διδασκαλίας παναθεμά μας χαχαχαχα!!!!!, αμα τους ρωτήσετε απο κοντα την έννοια των τίτλων ονομάτων που δίνουν μπορει να πάθουν εγκεφαλικο χαχαχαχα!!!!1 σχόλιο: