Function Disabled

Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ


ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΡΥΠΝΟ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ. Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΝΟΙΚΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ, ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΞΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΩΣΤΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΟΤΑΝ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, Ο ΥΠΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ Ο ΥΠΝΟΣ, Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.
ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, Ο ΥΠΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΟΧΙ ΥΠΝΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ.

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΤΙ Η ΦΩΤΙΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΡΟΣ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ,
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ.
ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, Ο ΡΑΜΑΚΡΙΣΝΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΛΑΡΥΓΓΑ, ΜΑΧΑΡΙΣΙΡΑΜΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ, Ο ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ ΥΠΕΦΕΡΕ ΣΧΕΔΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ. Ο ΒΟΥΔΔΑΣ ΗΤΑΝ ΣΥΧΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Ο ΠΡΙΝΣΕΤΖΙΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΚΟΤΑΜΑ ΒΟΥΔΔΑ, ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΒΟΤΑΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΔΑ. Ο ΜΑΧΑΒΙΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΑΔΥΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ. ΟΜΩΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ. ΙΔΙΑΤΕΡΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ, ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΣΗ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΟΠΟΥ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ, Ο ΥΠΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙ.

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ, Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΔΔΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΟΥ, ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ. Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΝΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ Ο ΒΟΥΔΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ, ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΔΕΞΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΕΙΣΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ.
ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΑΝΑΝΤΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΔΑ, ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΣΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ? Ο ΒΟΥΔΔΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΠΛΑ ΑΝΑΠΑΥΟΜΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.

ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΟΥΝ. Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ Η ΦΩΤΙΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ.

ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ.
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΑΥΓΟ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΞΕ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ, Η ΖΩΗ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΖΗΣΕΙ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.
ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΥΓΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΑΠΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΦΩΤΙΣΗ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΩΦΕΛΟ.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑ-ΦΩΤΙΣΗ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ, ΟΠΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΖΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΙΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΕΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΡΙΣΚΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΖΗΣΕΙ ΩΣ ΣΧΟΙΝΟΒΑΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ.
ΤΟ ΣΟΚ Η ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΖΗΣΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΣΟΚ, ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΟΚ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ, ΟΙ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ, ΛΕΙΡΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΦΩΤΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ.
ΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΩΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΑΛΙ, ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.

ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ Η ΕΝΝΕΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΝΕΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ? ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ, ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΠΩΣ ΑΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΠΑΥΑΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΙΣΗ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ? ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ. ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΦΩΤΙΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑ-ΦΩΤΙΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ. Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ.

ΓΙΑΤΙ ΕΝΝΕΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ?
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΙΚΑΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΙΩΠΗΛΟΙ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Η ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ ΝΕΥΡΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΣΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΚ ΦΩΤΟΣ. ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ.

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΣΕΙΡΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΩΤΙΣΤΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, Η ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΣ ΦΥΣΙΚΟΣ.

ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΙΔΟΦΥΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 15% ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 33% ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΖΕΙ ΜΕ ΣΩΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΣΤΕΡΣ.
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣΤΕΡ, ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΕΡΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΕΡΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
Ο ΜΑΣΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ. Ο ΜΑΣΤΕΡ (ΑΡΧΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΝΗΤΗΣ.

ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΟΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΣΑΙ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο/Η ΜΑΣΤΕΡ.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΖΩΗ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧΩΝ. 
Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧΩΝ.
Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 1% ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ.
ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΗΤΑΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΗΔΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ Η ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ/Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΥΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ, ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΗ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΙΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ, Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΙΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΗ! ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΡΙΝΗ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. Η ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΥΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ, ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ, ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ/ΜΙΑ ΜΑΣΤΕΡ (ΑΡΧΩΝ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΣΤΕΡ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ, ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙ.

ΟΞΥΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ 33% ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ. ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΩΤΙΣΤΕΙ, Η ΥΠΑΡΞΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΕΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΖΟΥΝΕ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΛΙΓΟΙ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ, ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ.

 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου